header banner
Default

BorroeFinance presale schittert en de handelskoorts bij Chainlink neemt momenteel toe


Chainlink Trust-aandelen van Grayscale zijn onlangs met 200% in waarde gestegen, wat een kooptrend onder LINK-bulls op gang heeft gebracht. Ook veroorzaakte de spot-ethereum-aanvraag van Blackrock een stijging van de prijs van Ethereum (ETH).

Ondertussen leidt BorroeFinance ($ROE) top DeFi-projecten met opmerkelijke presale prestaties.

Laten we eens kijken welke de beste cryptocurrency is om in te investeren.

Grayscale’s Chainlink Trust bereikt : kan LINK aanraken?

VIDEO: Coin Bureau Portfolio: Top 3 Altcoins 🚀
Altcoin Daily

Op 9 november onthulde Grayscale via zijn officiële website een belangrijke ontwikkeling in zijn Chainlink Trust-aandelen. Volgens het bedrijf zijn de Chainlink Trust-aandelen met een premie van 200% gestegen. Dit komt omdat Chainlink (LINK) opmerkelijke opwaartse bewegingen op de chart maakt.

ChainLinkGod, een LINK-fan en X-gebruiker gaven commentaar op de ontwikkeling rond de Chainlink Trust. Hij zei dat de grondstof het eerste effect is waarvan de beweging aansluit bij LINK en kracht uit het token haalt.

De verbinding van de Chainlink Trust Shares met LINK maakt het voor beleggers mogelijk om in LINK te investeren zonder een daadwerkelijke aankoop te doen.

De laatste tijd bevindt Chainlink (LINK) zich in een opwaartse trend en won tussen 6 en 10 november 24,36%. Tijdens deze rally steeg LINK van $12,23 naar $15,21. Ondertussen blijven experts optimistisch over Chainlink, met hun recente voorspelling dat LINK op de lange termijn de $25,00-regio zal bereiken.

Deze projectie duidt op een verwachte stijging van de prijs van LINK met 9,79%.

Ethereum stijgt 10% te midden van Blackrock Spot Ethereum ETF-nieuws

VIDEO: BlackRock CEO Larry Fink SECRETLY INVESTING in Ethereum & 5 Crypto Coins
Altcoin Daily

Op 9 november vestigde ETF-analist James Seyffart de aandacht op een recente spot Ethereum ETF-aanvraag door Blackrock.

James merkte op het X-platform op dat het bedrijf de ETF-aanvraag bij Nasdaq bevestigde, met serienummer 19b-4. Het nieuws ging door de cryptogemeenschap en veroorzaakte opwinding onder gebruikers van Ethereum (ETH).

Deze ontwikkeling zorgde ervoor dat Ethereum (ETH) in een rally belandde. Ethereum (ETH) kende tussen 6 en 10 november een waardestijging en stuiterde van $1891,71 naar $2085,14. Dit voorspelt een stijging van 10,23% in de marktwaarde van Ethereum (ETH).

Een andere factor achter deze stijging is een recente netwerkontwikkeling. Volgens on-chain analysebureau Santiment waren kleine adressen met 0,1 ETH en minder voor het eerst gestegen naar 100.000. Op dezelfde manier gingen ook wallets met 10 tot 10.000 ETH omhoog.

Deskundigen merkten in hun prijsvoorspelling voor Ethereum op dat ETH verder zou kunnen stijgen naar $2.500, in het huidige tempo. Dit duidt op een potentiële stijging van 4,82% in de prijs van ETH.

BorroeFinance presteert beter dan toonaangevende cryptocurrencies in de presale

VIDEO: 5 Cryptos That Could 100x
Jesse Eckel

BorroeFinance ($ROE) maakt sinds zijn geboorte furore in de crypto-scene. Het nieuwe DeFi-project trok de aandacht van institutionele beleggers vanwege zijn opmerkelijke groeipotentieel en presale prestaties. Terwijl BorroeFinance ($ROE) zich in de presale fase bevond, heeft het beter gepresteerd dan de beste crypto tokens, terwijl het tegelijkertijd aanzienlijke winsten voor investeerders heeft vergaard.

BorroeFinance ($ROE) is een AI-gestuurde financieringsmarktplaats die makers van inhoud en Web3-deelnemers in staat stelt snel cashflow te genereren door toekomstige inkomsten, inclusief abonnementen, royalty’s en facturen, te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen.

Contentmakers maken gebruik van BorroeFinance om NFT’s te genereren die hun toekomstige of openstaande facturen vertegenwoordigen, die op de markt worden verdisconteerd en verhandeld om geld te genereren. BorroeFinance ($ROE) vergroot het kopersgemak door automatische terugbetalingen op zijn platform mogelijk te maken.

$ROE, de native cryptocurrency van BorroeFinance, is een Polygon-compatibel deflatoir token. Het is ontwikkeld om activiteiten op BorroeFinance te vergemakkelijken, inclusief de betaling van transactiekosten. Deze functie maakt van $ROE een utility-token waarvan de waarde in de loop van de tijd de neiging heeft te groeien.

Momenteel geprijsd op $0,015 in de tweede fase van de openbare presale, streeft $ROE naar een stijging van 167% om de richtprijs van $0,040 te bereiken. Deze projectie positioneert BorroeFinance als een veelbelovend DeFi-project in de markt.

Voor meer informatie over BorroeFinance ($ROE) Bezoek de BorroeFinance Presale | Word lid van de Telegram-groep | Volg BorroeFinance op Twitter.

Sources


Article information

Author: Christina Perry

Last Updated: 1702677242

Views: 1120

Rating: 4.8 / 5 (79 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Christina Perry

Birthday: 1983-12-23

Address: 02275 Nicole Locks, Port Dale, OR 28340

Phone: +3968850731675222

Job: Security Guard

Hobby: Fencing, Tea Brewing, Traveling, Web Development, Coin Collecting, Basketball, Bird Watching

Introduction: My name is Christina Perry, I am a tenacious, accessible, persistent, resolute, vibrant, priceless, unreserved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.