header banner
Default

Koin Bülteni: CZ, Halving ve Bitcoin Fiyatı Hakkında Konuştu: ATH Ne Zaman Gelecek?


Table of Contents

    Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) birkaç ay sonra gerçekleşecek Bitcoin (BTC) halving’i hakkında konuştu.

    CEO Changpeng Zhao, 8 Ekim günü Binance Feed üzerinden paylaştığı bir gönderisinde Nisan 2024’de gerçekleşecek Bitcoin halving’i (yarılanma) hakkında dikkat çeken ifadelerde bulundu.

    Geçtiğimiz son 3 Bitcoin halvingine dayanan deneyimlerinden yola çıkan CZ, içinde bulunduğumuz aydan itibaren yarılanmaya olan 7 aylık süreçte beklenti yönünde çok fazla haber akışının olacağını ve bu haberlerin bazılarının umut verici bazılarınınsa FUD dolu saçmalıklar olabileceğini dile getirdi.

    Öte yandan insanların Bitcoin halvinginden 1 gün sonra neden Bitcoin fiyatının 2 katına çıkmadığına şaşırabileceklerini belirten CZ, şunları söyledi:

    Halvingden bir gün sonra, Bitcoin fiyatı bir gecede ikiye katlanmayacak. İnsanlar bunun neden olmadığını soracak.

    Zhao, yükseliş dalgasının halvingden bir yıl sonra gerçekleşebileceğini ve bunun ardı ardına gelen tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) dalgalarından oluşabileceğini vurguladı.

    Halvingden bir yıl sonra, Bitcoin fiyatı birden fazla kez ATH’ye ulaşır ve insanlar yine nedenini sorar. İnsanların kısa süreli bir hafızası var.

    Yine de tarihin geleceği öngöremeyeceğini hatırlatan CEO, tüm bu fikirlerin geçmiş deneyimlerine dayanan varsayımlardan ibaret olduğunu vurguladı. CEO, yaptığı bu açıklamada Bitcoin halving geri sayım aracının Binance’in ana sayfasına eklendiğini de duyurdu.

    Binance’e %20 komisyon indirimi ile üye olmak için tıklayınız.

    Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

    Sources


    Article information

    Author: Christopher Stevens

    Last Updated: 1699343404

    Views: 621

    Rating: 4.1 / 5 (120 voted)

    Reviews: 98% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Christopher Stevens

    Birthday: 1946-03-23

    Address: 16381 Timothy Trail Apt. 134, Port Jamie, MT 58557

    Phone: +4398994128162212

    Job: Security Guard

    Hobby: Animation, Coffee Roasting, Chocolate Making, Rock Climbing, Cycling, Raspberry Pi, DIY Electronics

    Introduction: My name is Christopher Stevens, I am a cherished, capable, skilled, lively, strong-willed, Determined, dear person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.