header banner
Default

Kripto yanlısı Tom Emmer, ABD Temsilciler Meclisi başkanlığına yaklaşıyor!


Table of Contents

    Tom Emmer, konuşmacı rolü için adaylığını güvence altına almak üzere görüşmeler yapıyor ve oylanması halinde kripto sektörü için önemli bir adım olabilir.

    Kripto dostu Tom Emmer, ABD Temsilciler Meclisi başkanlığına yakın!

    Kripto dostu Cumhuriyetçi Temsilci Tom Emmer, Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Başkanı olmak için adaylığını sürdürüyor. 62 yaşındaki Emmer, çok sayıda milletvekilinden destek alıyor.

    Temsilci Patrick McHenry, 17 Ekim'de yapılan ilk tur oylamanın ardından geçici olarak görevi yürütmeye devam ediyor. Cumhuriyetçi Parti'nin Meclis Başkanı adayı Jim Jordan, görevi üstlenmek için gerekli oyu alamadı.

    Emmer'ın bu arayışı ilk olarak 20 Ekim'de NBC News muhabiri Jake Sherman tarafından gündeme getirildi ve Sherman X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı bir paylaşımda Emmer'ın "Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçi Konferansı üyelerine Meclis Başkanı adaylığını isteyeceğini söylediğini" belirtti.

    Sherman, "Minnesotalı şu anda Temsilciler Meclisi'nde 3 numaralı Cumhuriyetçi. Kendisi bu yarışta hemen ön plana çıkacaktır." dedi.

    BREAKING -- TOM EMMER has told members of the House Republican Conference that he will seek the nomination for speaker.

    The Minnesotan is currently the No. 3 House Republican.

    He'll immediately become the frontrunner in this race.

    — Jake Sherman (@JakeSherman) October 20, 2023

    CBS News ayrıca, Emmer'a yakın ismi açıklanmayan bir kaynağın, Emmer'ın adaylık için "telefon görüşmeleri yaptığını" doğruladığını bildirdi.

    Geçici Meclis Başkanı olarak McHenry, Meclis'te mevzuatı ilerletme yetkisinden yoksun durumda. Sonuç olarak, kripto ile ilgili olanlar da dahil olmak üzere çeşitli faturalarda ilerleme durdu ve yeni bir başkan seçmenin önemi vurgulandı.

    Emmer'in Meclis Başkanı olması halinde, bu hamle kripto topluluğu üyeleri tarafından büyük olasılıkla sıcak bir şekilde karşılanacaktır.

    Emmer, birçok kez dijital varlıklar lehine konuşmuştur ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ve Başkanı Gary Gensler'in yaptırım yaklaşımıyla düzenlemeye karşı çıkma geçmişine sahiptir.

    Emmer şimdiden bazı kamuoyu desteğini almış durumda.

    Temsilci Brad Finstad 20 Ekim'de bir açıklama yayınlayarak Emmer'ı sözcülük için destekledi.

    İlgili: Dijital Ticaret Odası, SEC'in Binance davasındaki aşırı erişimine karşı çıkıyor

    "Kongre'ye geldiğim günden bu yana Tom ile birlikte çalışmak bir ayrıcalık oldu ve onu bir akıl hocası ve bir arkadaş olarak gerçekten takdir etmeye başladım" dedi ve ekledi:

    "Amerikan halkı işleyen bir Kongre'yi hak ediyor. Meclis'teki meslektaşlarımın bir araya gelerek bu seçimi tamamlamalarını, Meclis'i yeniden düzene sokmalarını ve Amerikan halkı için çalışmaya geri dönmelerini umuyorum."
    — Congressman Brad Finstad (@RepFinstad) October 20, 2023

    Özellikle, 4 Ekim'de meclis başkanlığı görevinden alınan Cumhuriyetçi Temsilci Kevin McCarthy'nin de Emmer'a destek verdiği bildirildi.

    "Bu iş için doğru kişi o. Konferansı birleştirebilir. Konferansın dinamiklerini anlıyor. Ayrıca çoğunluğu kazanmak ve elde tutmak için ne gerektiğini de anlıyor" dedi.

    Magazin: Kripto düzenlemesi - SEC Başkanı Gary Gensler son sözü söyleyecek mi?

    Sources


    Article information

    Author: Brandy Faulkner

    Last Updated: 1700133604

    Views: 780

    Rating: 4.7 / 5 (34 voted)

    Reviews: 97% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Brandy Faulkner

    Birthday: 1994-10-22

    Address: PSC 6597, Box 8046, APO AA 16259

    Phone: +4478793799866920

    Job: Astronaut

    Hobby: Wildlife Photography, Hiking, Video Editing, Coin Collecting, Role-Playing Games, Card Collecting, Board Games

    Introduction: My name is Brandy Faulkner, I am a bold, important, tenacious, capable, variegated, intrepid, radiant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.